utorok 5. februára 2008

Predstavujem vám SmallManager.com

Vážení priatelia, dovoľte aby som vám predstavil môj nový projekt SmallManager.com. Je to projekt, ktorý je internetovým portálom o managemente a PR. Zatiaľ je v malom, ale postupne ho budem budovať do väčších rozmerov.

Môžete ho využiť napríklad na to, ak chcete prezentovať svoje PR správy do sveta. Preferujem, aby ste ich písali v anglickom jazyku, nech je to jednotné. Každý link na vašu stránku alebo váš produkt je dobrý a toto je jedna z ciest, ako si pomôcť. Stačí sa iba prihlásiť, pričom vytvorenie nového užívateľského účtu je samozrejme zadarmo a rýchle.

Okrem toho, že si môžete písať vlastné PR (rozumej public relations) články, môžete aj pridávať do sekcie Links vlastné odkazy na svoje stránky.

Dúfam, že vám SmallManager.com pomôže a že sa vám bude páčiť. Teším sa na vašu návštevnosť. Nezostáva mi nič iné iba ho popľuvať po pleci a popriať, nech vykročí do sveta tou správnou nohou.

Pokiaľ budete mať nejaký nápad, ktorý by som tam vedel zrealizovať, budem vám povďačný. Neskôr sa chystám niečo podobné spáchať aj na sk doméne.

Nech sa páči, prejdite na www.smallmanager.com.

Žiadne komentáre: