pondelok 4. augusta 2008

SolarSys.sk - predstavenie - predajca solárnych systémov

Dnes trošku využijem svoj blog na reklamu mojej novej aktivity. Jedná sa o spoločnosť, ktorá sa venuje predaju solárnych fotovoltických systémov. Web stránku máme www.solarsys.sk.

Myslím si, že v solárnej energii je obrovská budúcnosť a že úspora finančných prostriedkov za nákup energii je iba malá časť toho, čo vám solárna energia prinesie. Ďalším nezanedbateľným aspektom je fakt, že množstvo krajín okolo tej našej odkupuje od domácich výrobcov elektrickú energiu, takže im v podstate nielen šetria peniažky ale ešte naopak, domáci výrobcovia si môžu zarobiť. A čo sa týka dotácií na Slovensku, od nového roka by sme ich mali mať rozbehnuté aj tu. Taaaakže možno aj toto je cesta ako si zarobiť alebo začať úspešne podnikať. Veď elektrickej energie máme nedostatok...

V neposlednom rade je tu aj ochrana životného prostredia. Solárny panel na rozdiel od napr. tepelnej elektrárne neznečisťuje životné prostredie. No a všetci chceme, aby aj naše deti a deti ich detí mohli chodiť voľne po prírode, bez rúška na tvári, nie?

Takže ak máte čas a chuť, www.solarsys.sk je tu pre vás. Kľudne sa nás čokoľvek spýtajte, radi odpovieme. Ceny ku produktom postupne dopĺňame.

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

specialne velmi efektivne na Liptove a Orave.

Anonymný povedal(a)...

šiel som na živnostenský úrad, vybavil som si živnosť a čo ďalej?

Ing.Branislav Biskupič povedal(a)...

banka, urady a pod. vybavene? Rozmysli si, co budes robit a pusti sa do toho. Hlave sa snaz ABY O TEBE VEDELO CO NAJVIAC LUDI - reklama je cennejsia ako veci na sklade. Napis, co chces robit, mozno budem vediet nieco napisat.